Current Articles Categories Search Syndication

De Verborgen Stad

Dordrecht lijkt op het eerste gezicht verborgen. Bij aankomst is het niet direct duidelijk waar zich nu de culturele hoogtepunten van de stad bevinden. Toch zijn er genoeg prachtige aspecten in en rondom Dordrecht aanwezig.

Wij gaan uit van de kwaliteiten die Dordrecht nu al bezit.
Daarom hebben wij opvallende schatkisten, met daaraan gekoppeld evenementen op markante plekken in de stad geplaatst om zo de verborgen kwaliteiten aan het licht te brengen.
De kisten hebben een aanpasbaar karakter, en kunnen worden ingezet als bar, podium, kunstgallerie en informatieruimte. Deze zijn ook aan elkaar te koppelen d.m.v. stapelen en aaneenschakeling.
Alle kisten zijn van een spiegelend materiaal gemaakt waarin de Dortenaar zichzelf en zijn stad gereflecteerd ziet en zich zo bewust wordt van de schoonheid in en om zich heen.

Om deze campagne kracht bij te zetten hebben we een dynamische slogan die als communicatie middel kan worden gebruikt. De slogan bestaat steeds uit de woorden Dordrecht, Dort of Dortenaar en is bedoelt om mensen van zowel buiten Dordrecht als de Dortenaren zelf bewust te maken van hun kwaliteiten en die van hun stad.
Dordrecht is nu al de evenementenstad van Nederland. Wij willen hiermee een functionele tool aanreiken die dat aspect kan versterken.
Voorbeeld van het evenement genaamd ‘Dortenaar openbaar’: hierbij willen we plekken die regulier niet publiekelijk toegankelijk zijn openstellen. De verborgen kwaliteiten van Dordrecht worden op deze manier direct zichtbaar


Concept & ideas by
Rob Willems
Chaim Becker
Guus Alders
Reinout Dullaart
Saskia van der Steen

 

Previous Page | Next Page

COMMENTS